U vikendu pred nama očekuju nas dvije uistinu zanimljive futsal utakmice. Jedna je dio U19 selekcije, a druga je seniora MNK Lukavac.


U prvom kolu Premijer Futsal lige BiH, mladi futsaleri MNK Lukavac dočekuju odličnu momčad Futsal Akademija GFC Sarajevo – Imperia koja je protekle dvije godine bilježila sjajne rezultate u ovom takmičenju. Nakon prošlosezonskih premijerligaških utakmica po grupama, ove godine čelnici saveza odlučili da će igrati ligaški dio, što će sigurno donjeti i veću draž ovogodišnjem prvenstvu.

-Očekujemo od naših momaka da će se pokazati u najboljem svijetu, te u duhu fair-playa predstavljati naš klub. Futsal Akademija GFC Sarajevo – Imperia dobro nam došli, poručili su iz MNK Lukavac.
Dakle, susret mladih futsalera na programu je u subotu od 16:00h, a ulaz je besplatan. Dođite da zajedno podržimo omladince, zaslužuju to.

Druga utakmica je utakmica seniora, koji će u 3. kolu Prve Futsal lige FBiH – grupa Sjever protiv MNK Kaskada Gračanica probati da se iskupe za prošlosedmični poraz u Goraždu. 

Susret protiv gračanlija igra se također u subotu, odmah nakon mlađih uzrasta i počinje od 19 sati. Cijena ulaznice košta 3 KM.

Komentari