Firma Voith Hydro Bosnia d.o.o. je registrovana u Bosni i Hercegovini u oktobru 2020. godine, a početkom 2022. godine pokreće proizvodnju u industrijskoj zoni Lukavac, u okviru koje će proizvoditi komponente za generatore koje će se ugrađivati u hidrocentrale širom svijeta.

 

Postanite dio tima i radite na izazovima sutrašnjice Voith Hydro Bosnia d.o.o. traži proaktivne i motivisane kandidate mašinske i elektro struke, sa i bez iskustva u proizvodnji, koji žele izazovno, po mnogo čemu izuzetno u Bosni i Hercegovini, profesionalno radno okruženje, stimulativna primanja uz obezbeđeno stručno i lično usavršavanje i obuku.

O Voith Grupaciji Voith Group je globalna tehnološka kompanija. Sa svojim širokim portfoliom sistema, proizvoda, usluga i digitalnih aplikacija, Voith postavlja standarde na tržištima energije, papira, sirovina, transporta i automobila. Osnovana 1867. godine, kompanija danas ima oko 20.000 zaposlenih, prodaju od 4,3 milijarde eura i posluje u preko 60 zemalja širom svijeta, te se svrstava u red većih porodičnih kompanija u Evropi.

O Voith Hydro Divizija Voith Hydro dio je Voith grupacije i vodeći dobavljač kompletne opreme, kao i pouzdan partner za opremanje hidroelektrana. Voith razvija prilagođena, dugoročna rješenja i usluge za velike i male hidroelektrane širom svijeta. Naš portfolio proizvoda i usluga pokriva cijeli životni ciklus i sve glavne komponente za velike i male hidroelektrane, od generatora, turbina, pumpi i sistema automatizacije, sve do rezervnih dijelova, usluga održavanja i obuke, te digitalnih rješenja za inteligentnu hidroelektranu.

Kontaktirajte nas Ako vam opisano radno okruženje zvuči zanimljivo i želite postati dio globalne Voith porodice, svoj CV možete poslati na e-mail: [email protected]

Više informacija o Voith Grupaciji na Voith.com

 

Sponzorisani sadržaj

Komentari