Futsaleri MNK Lukavac večeras su u posljednjem 7. kolu jesenjeg dijela prvenstva Prve Futsal lige FBiH dočekali ekipu MNK “Posavina” iz Orašja i na kraju slavili sa ubjedljivih 10:2.

Od prve minute jasno se vidjelo da će susret ići u jednom pravcu. Odlična i veoma efikasna igra naših momaka viđena je od samog početka susreta.

Već nakon prvih 20 minute igre domaći futsaleri vodili su sa ubjedljivih 7:0, a strijelci su bili: Smajić, Saburović, kapiten Vuković te Smajić i Hasanović sa po dva gola.

U drugom dijelu susreta vidjeli smo još tri pogodka u mreži gostiju, a strijelci za naš tim bili su: Bektić, Mitrović i Isić.

Gosti su do kraja uspjeli ublažiti poraz sa dva pogodka, za konačnih 10:2, u korist MNK Lukavac

Bila je ovo i posljednja utakmica šefa stručnog štaba MNK Lukavac – Edina Muratovića, koji nakon ovog susreta napušta redove lukavačkih futsalera.

-Ovom prilikom Muratoviću se zahvaljujemo na svemu što je učinio za naš tim u proteklih godinu i pol, te mu želimo puno sreće i uspjeha u narednim izazovima.Čestitke našim futsalerima na današnjoj predstavi i zalaganju. Sada nam slijedi pauza do februara 2020 god; u kojem ćemo se probati još više stabilizovat i eventualno pojačat, saopštili su iz MNK Lukavac.

[ays_poll id=”3″]

Komentari