Ilustracija
Ilustracija

Dvadesetšestogodišnji radnik šlep službe smrtno je stradao tokom izvođenja rada na cesti Lukavac-Gračanica, u mjestu Gnojnica.

“Radnik je došao da bi odšlepao automobil nakon nesreće koja se dogodila sinoć na ovom dijelu puta, kada je na njega naletio automobil marke Passat koji ga je usmrtio”, kazao je Izudin šarić, glasnogovornik MUP-a TK.

Naime, poginuo je radnik šlep-službe koji je došao kako bi bi odvezao automobil koji je učestvovao u saobraćajnoj nesreći koja se desila u nedjelju u 23:30 sati, a u kojoj su učestvovali M.O., rođen 1979.godine iz Lukavca koji je upravljao putničkim motornim vozilom “Ford fiesta” i R.N., rođen 1969.godine nastanjen na području opštine Lukavac koji je upravljao putničkim motornim vozilom “Golf II“, piše Tuzlansk.ba.

Na dvadesetšestogodišnjeg radnika šlep-službe tokom izvođenja intervencije na magistralnom putu M-4 Lukavac – Gračanica naletio je automobil marke Passat koji ga je udario, te je preminuo na mjestu događaja.

Uviđaj su obavili službenici MUP-a TK, a saobraćaj na ovoj dionici puta za to vrijeme bio je preusmjeren na alternativne putne pravce.

 

Komentari