U naselju Poljice kod Lukavca, sinoć se oko 23.15 sati dogodila saobraćajna nezgoda usljed koje su 3 osobe zadobile povrede.

Naime, u saobraćajnoj nezgodi učestvovao je D.Č., rođen 1998. godine iz Tuzle, koji je upravljajući putničkim motornim vozilom “Golf” izgubio kontrolu nad istim, nakon čega je sletio sa kolovoza.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi suvozač u navedenom vozilu E.D., rođen 1987. godine iz Tuzle je zadobio teške tjelesne povrede, konstatovane od strane ljekara u Univerzitetsko-kliničkom centru Tuzla.

Također, N.O., rođen 1994. godine iz Banovića je zadobio povrede o čijem stepenu se ljekari nisu izjasnili i isti je zadržan na daljnjem liječenju, dok je vozač D.Č. zadobio lake tjelesne povrede. Potrebne mjere su poduzeli službenici odjela kriminalističke policije Policijske uprave Lukavac.

Danas su se, obim povodom oglasili iz NK “Svatovac” Poljice:

“Nakon jučerašnje utakmice,u povratku kući naš golman Dino Čizmić i naš vezni igrač Nevres Okačić dozivljeli su saobraćajnu nesreću, usljed cega je doslo do prevrtanja automobila te slijetanja sa puta. Na UKC u Tuzli im je ukazana ljekarska pomoc, prilikom cega su konstatovane povrede napuknuca rebara i kostiju. Ovom prilikom želimo brz oporavak nasim fudbalerima Nevresu i Dini”, poručili su.

Komentari