AC Ganjgo ovlašteni prodavac Hyundai vozila u Doboju, otvorio je vrata svog novog prodajno servisnog centra u regiji Tuzle, tačnije na području općina Lukavac. Prodajno servisni centar se prostire na 2.000 m2 , urađen je po posljednjim Hyundai korporativnim standardima, a sam servis je opremljen sa najmodernijom opremom, te stručnim i obučenim osobljem. Pored otvaranja Hyundai centra AC Ganjgo je proslavio i petnaestu godišnjicu partnerstva sa ovlaštenim distributerom Hyundai Auto BH.

Na svečanom otvaranju prisustvovalo je 300 zvanica. Gostima se prvo obratio vlasnik Hyundai centra u Tuzli, Muamer Ganjgo. On se zahvalio svim gostima, partnerima i prijateljima, istakao je koliko im znači podrška Hyundai tima, te ujedno šta predstavlja ovaj centar za njih i šta mogu očekivati budući kupci i klijenti, a to su vrhunska vozila, kvalitet i vrhusnku uslugu u svim segmentima. Pored toga, istakao je da njihovo prethodno dobro iskustvo sa Hyundaijem kao brendom i njhovim kupcima, te osluškivanje njhovih potreba ih je dovelo do ove veoma značajne investicije.

Gostima se obratio i načelnik opštine Lukavac gosp. Edin Delić koji se zahvalio kompaniji Ganjgo što su svoj moderni objekat smjestili u ovoj regiji, te prvenstveno opštini Lukavac. Istakao je i par stvari o samom Hyundaiju, kao i činjenicu da je Hyundai jedan od najbrže rastućih brendova u svijetu. Također, gdin. Delić je rekao da je građanima cijele regije Tuzla upravo nedostajala ponuda pouzdanih i sigurnih vozila kao što je Hyundai, te da će ovaj centar defintivno doprinijeti poboljšanju te ponude.

Poslije načelnikovog obraćanja gostima se obratio generalni direktor kompanije Hyundai Auto BH gosp. Mirza Juzbašić koji je tim povodom uručio počasnu plaketu vlasniku Muameru Ganjgi za 15 godina predanog i lojalnog partnerstva. Gdin Juzbašić se zahvalio AC Ganjgi na odanom partnerstvu i modernom centru koji može da stane rame uz rame sa bilo kojim Hyundai centrom u Evropi. Također, u govoru je istakao rezultat Hyundaija u tekućoj 2019. godini koji je za 30 posto veći u odnosu na prethodnu 2018. godinu što ujedno je i jedan od najboljih rezultata do sada. Trenutno tržišno učešće Hyundaija u Bosni i Hercegovini je daleko iznad Hyundaijevog evropskog prosjeka što dovoljno govori o uzletu ove marke u našoj zemlji.

Nakon toga gosti su mogli pogledati kratki retrospektivni video o samoj kompaniji AC Ganjgo, kako je to sve počelo, a kako to izgleda danas nakon 15 godina. Hyundai centar AC Ganjgo poziva sve zainteresovane da ih posjete u novom Hyundai prodajno servisnom centru u općini Lukavac, Magistralni put bb. Jedno je sigurno sa novim Hyundai centrom u Tuzli svi klijenti će imati priliku dobiti kompletnu i vrhunsku uslugu krenuvši od prodajnog salona pa sve do vrhunski opremljenog servisa i uposlenog osoblja.

Komentari