Na 42. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji je trajao od 20. do 23. februara 2020. prezentovan je 18. Međunarodni sajam turizma i ekologije „List“ Lukavac.

Organizacioni odbor je u cilju što kvalitetnije prezentacije i privlačenja većeg broja izlagača i posjetilaca u Lukavac, na štandu Turističke organizacije TK, upriličio događaj koji je izazvao veliku pažnju turističkih djelatnika iz regije.

Na inovativan i zanimljiv način prezentovani su Sajam LIST i Lukavac kao turistička destinacija.

Podršku ovome događaju dali su predstavnici Edin Buševac, ministar trgovine, turizma i saobraćaja, Dajana Čolić, ministrica zdravstva u Vladi TK i Miralem Mešković, direktor Turističke organizacije TK.

Veliko interesovanje i riječi podrške i pohvale upućene ovom prilikom još jednom su pokazale da Sajam List i Lukavac  imaju prijatelje u mnogim institucijama, organizacijama, gradovima i državama.

Osim izložbenog dijela, Sajam LIST prepoznatljiv je i po brojnim pratećim edukativnim, kulturnim, sportskim i zabavnim sadržajima. Iz bogatoga programa koji se kreira i priprema za 2020. godinu ovom prilikom izdvojeno je finale izbora za Miss Federacije BiH.

Nakon razmjene informacija, kontakata i najava druženja u maju u Lukavcu, na samom kraju prezentacije na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, emitovan  je film koji je u cilju promocije lukavačkog sajma turizma i ekologije LIST Lukavac rađen u produkciji RTV Lukavac.

Komentari