Tuzlanski band “E – not” ekranizirao je svoj prvi singl “Ti si moj sunčan dan” kao najavu za predstojeći album koji se uveliko sprema. Iako na muzičkoj sceni egzistiraju više od pet godina, članovi E-not banda odlučili su svoje fanove ali i sve ljubitelje funk muzike počastiti sa svojim prvim singlom.

Prvijenac, koji nosi naziv „Ti si moj sunčan dan“, učinio je da tekstom i veselim ritmom unese vedrinu u ovim jesenjim danima. Za muziku i aranžman pobrinuo se Anes Imamović i Art studio E – not production, a spot je snimljen u produkciji One moment studija iz Tuzle.

“Režiju i snimanje spota povjerili smo Sulejmanu Muratoviću koji je u svom dosadašjem maniru i ovaj put uspio da kroz muzičku priču predstavi i prirodne ljepote kojima obiluje naša zemlja. Ovaj put je to bio prelijepi Divič kod Zvornika koji podjednako mami uzdahe kako naše domaće tako i svijetske javnosti” – kazao je autor pjesme Anes Imamović.

Band E-not već sada vrijedno radi na izdavanju slijedeće pjesme, a uskoro i albuma. Do tada poslušajte i premijerno pogledajte njihov spot za prvi singl.

Komentari