Amir Sejdinović - RTVTK
Amir Sejdinović - RTVTK

Amir Sejdinović kandidat za načelnika Opštine Lukavac, ostao je dosljedan svojoj odluci o izbjegavanju medija.

Nakon gotovo deset dana od prvog kontaktiranja u vezi sa intervjuom, zahtjeva za prethodno pripremljenim pitanjima (identičnim koja smo svim kandidatima postavili), obećanjima da će pronaći vremena za intervju, svakodnevnog pozivanja, ponovnog obećanja i ponovnog zahtjeva za pitanjima,  to se nije desilo.

Građani i glasači sa područja Lukavca ostat će bez mogućnosti da se upoznaju sa planom i programom u organizaciji Opštine Lukavac g. Amira Sejdinovića, tako da nam preostaje da stav i mišljenje o kandidatu za načelnika Lukavca ispred SDA i SBB BiH, donesemo na osnovu “debate” koju su kolege sa RTV TK-a uradile sa sva tri kandidata.

Podsjećamo da “debatu” kandidata za načelnika Opštine Lukavac možete pogledati i na našem portalu. Pitanja koja smo postavili g. Sejdinoviću možete pogledati u galeriji.

Uz najbolje želje g. Sejdinoviću na narednim izborima za načelnika, još jednom se izvinjavamo posjetiocima našeg portala, sa nadom da će u slučaju da bude izabran kao prvi čovjek Lukavca ipak odvojiti dio svoga dragocjenog vremena za informisanje javnosti o svome radu.

Redakcija

Komentari