Memić: ući u politiku znači preuzeti odgovornost prema samome sebi ali i prema onima do kojih nam je stalo.

Općinski odbor SBB Lukavac u petak je održao  skup na kojem  su predstavljeni kandidati za Općinsko vijeće kao i zajednički kandidat koalicije SDA-SBB za načelnika općine Lukavac, Amir Sejdinović.

Sejdinović je na ovom skupu poželio uspjeh kandidatima SBB-a na predstojećim izborima, te predstavio program rada načelnika za mandatni period 2016.-2020. godina.

“Čast mi je, ali i  obaveza što sam kandidat dvije najveće stranke u BiH i nadam se da ćemo 2. oktobra proglasiti pobjedu. Ova koalicija je kičma naše zamlje, ali i općine Lukavac, stoga u narednom periodu očekujemo veliki uspjeh i prosperitet.” – izjavio je Sejdinović.

Nosilac liste za Općinsko vijeće SBB BiH Lukavac, Jasminka Memić, kazala je kako ući u politiku znači preuzeti odgovornost prema samome sebi, ali i prema onima do kojih nam je stalo.

“Kada 2. oktobra dobijemo povjerenje građana ono će bti zasluženo i dati nam novi stepen odgovornosti da se borimo za ostvarenje onoga što tokom ove kampanje i najavljujemo. Zajedno smo ujedinjeni u želji da konkretno primjenimo ono što svi zajedno osjećamo, a to je ekološki i ekonomski lokalpartiotizam.”-poručila je Memić.

Prisutnima se obratila i predsjednica OO SBB BiH Lukavac i poslanik u Skupštini TK, dr. Nerminka Aljukić.

“Mislim da ćemo ovim upoznavanjem i predstavljanjem naših  kandidata pokazati da i dalje slijedimo onaj osnovni put Saveza za bolju budućnost , te da smo spremni da iz svojih redova pronađemo i odaberemo one koji su najbolji”.

Ovom prilikom kandidati SBB su iznijeli planove za razvoj općine, a u cilju postizanja bolje budućnosti za sve njene građane.

Sponzorisani sadržaj

Komentari