Danas je i zvanično dogovorena saradnja između FK Radnički Lukavaci tuzlanskog stručnjaka, Samira Kuduzovića koji će preuzeti ulogu šefa stručnog štaba.
Saradnja sa dosadašnjim šefom, Elvirom Alićem je raskinuta, a Elviru se iskreno zahvaljujemo na korektnom radu i angažmanu u našem klubu, poručili su iz FK Radnički. Novom šefu struke, Kuduzoviću, asistirat će Adnan Šubić koji će na taj način preuzeti ulogu igrač/trener.
“Drago mi je da sam došao u Radnički i čast je raditi u klubu koji ima jasnu viziju i ambiciju za blisku budućnost. Mlad Upravni odbor kluba, spreman na rad i dokazivanje, koji ujedno djeluje kao kolektiv i tako donosi odluke, je garant za postizanje cilja. Radnički ima mladu i kvalitetnu ekipu, a vjerujem da ćemo sa početkom priprema stvoriti i pobjedničku atmosferu te prvenstvo učiniti još zanimljivijim.” – rekao je između ostalog Samir Kuduzović u razgovoru sa našom PR službom.
Pripreme za nastavak prvenstva FK Radnički zakazao je 27. januara (srijeda) u 17:00, kada će biti održana prozivka i prvi trening.

Komentari