FK Radnički Lukavac zimske pripreme za nastavak sezone u 1. ligi FBiH privodi kraju, a pobjeda protiv NK Proskovići u posljednjoj pripremnoj utakmici u Modracu koja je odgirana protekli vikend svakako ulijeva potrebno samopouzdanje pred prvi zvanični susret pod palicom Milenka Bošnjakovića.

Dok novoformirani Upravni odbor kluba punom parom radi na organizaciji i stvaranju povoljnih uslova za početak proljetnog dijela prvenstva, popularna navijačka grupa Sioux pokrenula je “Operaciju Kakanj” čiji cilj je pružanje podrške FK Radnički na otvorenju proljetnog dijela sezona.

Siouxi pozivaju na gostovanje, tako što su na najprometnijim gradskim ulicama postavili transparente sa jasnom porukom “SVI U KAKANJ”. Iskreno se nadamo da će Lukavčani na prvom gostovanju svom klubu pružiti veliku podršku, te se skupa sa svojim igračima vratiti sa punim plijenom.

Radnički sezonu otvara 4. marta 2017. godine protiv ekipe Rudara, a svi koji žele na gostovanje u Kakanj mogu se prijaviti putem poruke na Facebook stranicu Sioux Lukavac 1989 ili pozivom na broj 061 075 089. Cijena prevoza 5 KM, a okupljanje pred polazak u 11 sati ispred Soda Puba.

Komentari