Javna ustanova Centar za kulturu Lukavac obavještava svoje vjerne posjetioce bioskopa da su na repertoaru dva nova filma:

Film Uništeno kraljevstvo (3D/akcija/avantura) u trajanju od 128 minuta prikazuje se u utorak, 26.06.2018. godine sa počektom u 20:30 sati.

Uspavani vulkan na ostrvu počinje da oživljava pa Oven i Kler pokreću kampanju kako bi spasili od izumiranja preostale dinosauruse. Oven na sve načine pokušava da pronađe Plavu, njegovg reptora koji je izgubljen u divljini, dok je Kler stekla poštovanje prema ovim stvorenjima koja su postala njena misija. Oni stižu na ostrvo u trenutku kada lava počinje da ga uništava i njihova ekspedicija otkriva zavjeru koja može da ugrozi cijelu planetu i dovede je u stanje kakvo nije viđeno od praistorije. Uz nova uzbuđenja i avanture, jedan od najuspješnijih filmskih serijala ikada, predstavlja nam novi nastavak i podsjeća nas na dobro poznate omiljene likove i dinosauruse. A u ovom nastavku ćemo vidjeti i neke potpuno nove vrste, strašnije nego što možemo da zamislimo. Dobrodošli u svijet iz doba Jure – Uništeno Kraljevstvo.

Film Izbavitelji 2 (3D/Sihnorizovan) u trajanju od 118 minuta prikazuje se u utorak, 26.06.2018. godine sa početkom u 18:30 sati.

Ovo je priča o superherojskoj porodici, a u ovom nastavku je mama Helen u centru pažnje dok je tata Bob heroj kod kuće gdje se brine za djecu. Njihovu normalnu svakodnevnicu poremeti dolazak opasnog i pametnog zlikovca kojeg jedino izbavitelji mogu pobijediti.

Komentari