Nastupom na Internacionalnom Kick Boxing turniru “Prnjavor Open” KBS Radnički Lukavac završio je svoje takmičarske planove za ovu godinu, a tom prilikom lukavački borci osvojeli su devet medalja sa osam takmičara.

-Ako se osvrnemo na nastupe možemo biti više nego zadovoljni prikazanim. Za nepune dvije godine postojanja smo postali jedan od najprepoznatljivijih klubova koji se može rame uz rame nositi sa najjačima u regionu. Ono na šta smo posebno ponosni je činjenica da klub nije fokusiran na pojedince nego na svakom takmičenju je neki novi takmičar dobijao šansu, nekad smo se opekli sa ovim odlukama, nekada su ove odluke bile pun pogodak. Svaki borac je jednako važan, kazao je Goran Kerošević, trener u KBS Radnički Lukavac koji je istakao da je klub drži svih načela prema kojima su osnovani.

-Sva sredstva od članarina su vraćena i uložena ili u pripreme ili u takmičenja. Želimo se također zahvaliti Sportskom savezu Općine Lukavac koji su jedini imali sluha za nas do sada. Također hvala svim medijima sa područja Lukavca koji prate nastupe naših boraca, govori Goran Kerošević.

Komentari