U kabinetu Općinskog načelnika dr.sc. Edina Delića, a povodom Dana općine Lukavac, upriličen prijem za boračke organizacije općine Lukavac i članove porodica šehida.

 

Prijemu su pored zvanica prisustvovali Općinski načelnik dr.sc. Edin Delić, Predsjedavajući Općinskog vijeća Lukavac Suad Salibašić, Pomoćnik Općinskog načelnika Službe za upravu, društvene djelatnosti, mlade i boračko-invalidsku zaštitu gosp. Emir Kasumović, te ekipa RTV Lukavac.

Ovom prilikom je Općinski načelnik dr.sc. Edin Delić uputio čestitku pripadnicima boračke populacije povodom Dana općine Lukavac. Na ovaj način nastoji se pokazati da se priznaje, prepoznaje i poštuje žrtva koju su pripadnici boračke populacije iznijeli, te se nastoji unaprijediti saradnja i podrška.

Razmijenjeno je nekoliko bitnih informacija, iskustava, te je dogovoreno nekoliko poslova koji će se u skoro vrijeme uraditi. Općinski načelnik dr.sc. Edin Delić između ostalog kazao je: “Drago mi je što su se predstavnici boračkih organizacija i članovi porodica šehida odazvali pozivu i sa nama podijelili značaj ovog datuma – Dana općine Lukavac.”

Komentari