Fondacija tuzlanske zajednice poziva mlade iz Lukavca, Tuzle, Kalesije, Živinica i Srebrenika na jednogodišnju avanturu pod nazivom OMLADINSKA BANKA!

Ukoliko se pridružite imat ćete priliku učestvovati u jedinstvenom procesu koji mladima omogućava da direktno utječu na unapređenje života u lokalnoj zajednici.

Ako vas je ikada zanimalo šta je to zapravo Omladinska banka, kako funkcioniše i šta ima za cilj, saznat ćete ako se prijavite! Pored edukacije o svemu navedenom, u toku godine naučit ćete kako prepoznati probleme u vašoj sredini, kako timski i u skladu sa principima Omladinske banke pružiti finansijsku podršku za projekte i ideje mladih, te kako sva stečena znanja iskoristiti u nastavku vašeg privatnog i profesionalnog života.

Mladi iz odbora omladinskih banaka imaju priliku putovati, družiti se, učiti i dobro se zabavljati. Pa je sasvim logično pitanje: Zašto to ne biste bili Vi?

Konkurs je otvoren do 07.aprila 2017. godine za sve zainteresovane mlade od 15 do 25 godina, koji žele da se edukuju, rade na jačanju svojih kapaciteta i prave pozitivne promjene u svojoj zajednici.

Za početak svoju prijavu možete dostaviti popunjavajući obrazac koji se nalazi OVDJE.

A za više informacija možete nas kontaktirati na telefon 035 832 363, svakim radnim danom između 9 i 16 sati ili putem e-maila: [email protected].

Postanite član odbora Omladinske banke! Čekamo Vas!

Komentari