Obavještavamo građane Općine Lukavac da od 18.05. 2021. godine  mogu svoje zahtjeve za prijem građana uputiti i online  putem, klikom na link ,,Prijem građana”, ali i popunjavanjem obrasca za prijem građana na portirnici Općine Lukavac.
Svi građani će po prijemu zahtjeva u veoma kratkom vremenskom roku biti kontaktirani od strane nadležne općinske službe i upriličiti vam prijem kod pomoćnika načelnika službe nadležne za rješavanje po vašem zahtjevu, a po potrebi i prijem kod načelnika.
Online popunjavanje zahtjeva za prijem i jednostavno popunjavanje zahtjeva na portirnici Općine je Općinski načelnik Edin Delić organizovao s ciljem razvoja i  unaprjeđenja  komunikacije s građanima.
Napominjemo da su ovo procedure koje se odnose na informisanje građana i komunikaciju oko utvrđivanja postojanja eventualnih nesporazuma i nejasnoća i da ove procedure imaju isključivo svrhu upućivanja i informisanja građana, te da ove procedura Prijema građana po zahtjevima ne zamjenjuju već postojeće procedure.

Komentari