Koncertna arena jezera Modrac bila je domaćin 3. Bike and rock weekenda u organizaciji MK Freelancer Lukavac koji je okupio brojne moto klubove iz BiH i regije, ljubitelje dvotočkaša, zabave te odlične muzike za koju su bili zaduženi vrhunski bendovi.

Posjetioci su mogli uživati u dnevnim i noćnim zabavnim aktivnostima, a prvog dana od popodnevnih sati upriličen je DJ Party na pješčanoj plaži jezera Modrac i  acoustic svirka dok su za ljubitelje adrenalina organizovane ‘bikerske igre’ i promocija airsoft sporta.

Kruna prvog dana Bike and rock weekenda bio je nastup vrhunskog benda „Rock ko fol“ koji je hitovima zabavljao mnogobrojnu publiku Koncertne arene jezera Modrac.

Drugog dana  upriličen je svečani defile u kojem je preko 100 motocikala prodefilovalo ulicama Proskosovića i Lukavca. U nastavku bajkere i ostle goste zabavljao je bend Vrane, a vrhunac večeri bili su članovi benda Brkovi koji su priredili odličan nastup.

Fotografije sa 3. Bike and rock weekenda možete pogledati na Facebook stranici organizatora MK Freelancers Lukavac klikom ovdje.

 

 

 

Komentari