U utakmici 4. kola odbojkaške Superlige FBiH u subotu od 14: 30 sati u Sportskoj dvorani u Lukavcu odbojkaši “7 Lukavac” ugostit će OK “Bihać”, nekadašnjeg velikog rivala iz Premijer lige BiH iz zlatnih vremena lukavačke i bihaćke odbojke.

Na prvi pogled tabele “sedmica” je apsolutni favorit u ovome susretu. Lukavčani sa prvog mjesta na tabeli i sa tri dobijena meča iz isto toliko odigranih susreta, očekuju novu pobjedu sa kojom će nastaviti utrku sa Slobodom za vrh odbojkaške Superlige FBiH.

Odbojkaši Bihaća naredni susret dočekuju sa 10. pozicije na tabeli i tek jednom pobjedom u dosadašnja tri odigrana kola. Pobjeda u proteklom kolu na domaćem parketu u Bihaću, nagovještava da će gledaoci u Lukavcu imati priliku vidjeti dobro izdanje Bišćana, koji i pored nešto lošijeg starta u prvenstvu polako hvataju formu.

Lukavačka publika će priliku da se podsjete na sudare lukavačkih i bihaćkih odbojkaša imati u subotu (5.11.2016.g) u Sportskoj dvorani u Lukavcu sa početkom od 14:30. Sudije utakmice su Suljetović i Džambić. Delegat – kontrolor je Admir Mahovkić iz Lukavca.db

Ostali parovi 4.kola Superlige FBiH (muškarci):

OK “Ilijaš” – OK “Breza 1934”

OK “Ilidža” – OK “Sloboda”

OK “Napredak” Odžak – OK “Olovo”

OK “Mladost” Žepče – OK “Bosna” Kalesija

OK “Galeb” Brčko – MOK “Zavidovići.

 

Komentari