Urnebesna komedija “Kakva ti je žena, takav ti je život” koja ovih dana puni sale širom regiona, 15. februara od 19:30 sati, nastupit će na sceni Centra za kulturu Lukavac.

Autorska predstava Dragana Marinkovića Mace, Kakva ti je žena, takav ti je život, već uveliko osvaja regiju. Predstave u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Splitu i Beču rasprodane su u rekordnom roku a oduševljena publika u svakom gradu tražila je kartu više.

Predstava govori o muško-ženskim odnosima i surovoj svakodnevnici s poučnom porukom o tome kako je ljubav smisao života. Na sebi svojstven način, Maca je ovu simpatičnu predstavu približio publici na način da priča priču o čovjeku koji se odmah nakon razvoda i nakon što ga žena izbaci iz kuće zaputi u kafanu, i odluči s publikom podijeliti svoju životnu priču.

Volimo li da nas vole ili volimo da volimo? Koliko brak mijenja odnos dvoje ljudi i samu vezu?  Što je potrebno za skladan brak? Odgovore na vječita pitanja o odnosu muškarca i žene, Dragan Marinković-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.

Ovo je predstava koja će vas oraspoložiti, nasmijati, zabaviti i zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnima.

Karte za predstavu se mogu kupiti u prostorijama Centra za kulturu Lukavac po cijeni od 10 KM.

Komentari