Večeras je u prostorijama FK Radnički Lukavac održan sastanak PR službe sa predstavnicima medija sa općine Lukavac prilikom čega je dogovorena saradnja za nastavak sezone.

Sastanku su prisustvovali predstavnici JU RTV Lukavac, Sodalive.ba, Zona047.ba i Lukavacki.ba prilikom čega je dogovoreno je da će novinarsko rivalstvo koje je prisutno u svim medijima u slučaju FK Radnički biti u potpunosti zaboravljeno, te će se u saradnji sa kolegama zajedno krenuti u projekat vraćanja imidža klubu.

Izneseni su prijedlozi medijskih predstavnika te je kroz razuman dijalog dogovoreno stvaranje boljih uslova za izvještavanje i praćenje utakmica FK Radnički.

Pažljivo smo saslušali i prijedloge predstavnika medija, te smo jednim razumnim dogovorom obećali da će uslovi za izvještavanje i praćenje naših utakmica, ubuduće za naše kolege biti povoljniji. Jasno smo odredili i način na koji će novinari biti akreditovani za domaće utakmice, te naše buduće aktivnosti koje ćemo svakako zajedno provoditi, saopšteno je iz PR službe FK Radnički.

Iskreno se zahvaljujemo svima, te izražavamo zadovoljstvo dogovrenim stavkama na večerašnjem sastanku. Našu saradnju ćemo u narednom periodu svakako podići na jedan viši nivo. U narednom periodu će svaki od navedenih medija, na sebe preuzeti dio “posla”, kako bismo FK Radnički predstavili u što boljem svjetlu, ističe Sadik Sinanović – PR kluba FK Radnički.

Naredni sastanak zakazan je u srijedu u 17:00 sati, kada će se zakazati press konferencija u vezi sa  početkom proljetnog dijela sezone u 1. ligi FBiH.

Komentari