Vikend koji je pred nama donijet će novi i izuzetno važan početak za lukavačke futsalere. Naime, u subotu od 17 sati u Gradskoj dvorani u Lukavcu snage ćemo odmjeriti MNK Lukavac i GFC Brčko.


GFC Brčko je ekipa koja tabori u donjem dijelu tabele ali koja sigurno ima šta za pokazati i protiv najboljih ekipa. Ujedno je to i protivnik s kojim smo odigrali prvu i historijsko-debitantsku utakmicu u kojoj smo slavili rezultatom 3:8 u Brčkom.


-Naši futsaleri vrijedno su radili tokom pauze, te bi im pobjeda došla kao nagrada za dosadašnji rad i trud. Iako ćemo ući u ovaj okršaj oslabljeni zbog suspenzija i obaveza pojedinih igrača, atmosfera je na zavidnom nivou kao i želja za nova 3 boda koja nas ostavljaju u samom vrhu tabele.
U klub je stiglo i nekoliko pojačanja koja će zasigurno doprinijeti boljoj igri i rezultatima, saopštili su iz MNK Lukavac putem zvanične Facebook stranice.

Ovim putem koristimo priliku da pozovome sve ljubitelje sporta da u subotu dođu u 17 sati i da podrže lukavačke futsalere.

Komentari