Treći po redu humanitarni turnir Udruženja mladih Poljice 24. juna ove godine organizuje se za potrebe liječenja Hakije Osmanovića i to na dobro poznatoj lokaciji odbojkaškog terena Bukvik-Poljice, koji je smješten na samoj obali jezera Modrac.

Turnir je u potpunosti humanitarnog karaktera, odnosno sva prikupljena sredstva od prijava uz ostale dobrovoljne priloge idu za liječenje. Turnir se igra po sistemu 3+1 (minimalno jedan ženski član po ekipi), a uplata po ekipi je 20KM.

– Turnir se organizuje prvenstveno da bi se izrazila humanost i solidarnost prema našem sugrađaninu, a nakon njega kao glavni razlog je druženje kojeg zasigurno neće manjkati. Atmosferu će nam praviti mnoštvo mladih talenata sa svojim glasovima uz zvukove instrumenata. Dragi prijatelji, još jednom pozivamo vas da dođete i pomognete ovu humanitarnu akciju, a usput i vikend sebi učinite ljepšim uz prelijep ambijent, roštilj, muziku uživo, odbojku i idealno društvo – navode organizatori uz napomenu da su svi dobrodošli.

Kažimo i to da turnir počinje u 11 časova.

Komentari