Global Ispat Koksna Industrija d.o.o. Lukavac upućuje poziv mladima na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u proizvodnom sektoru naše kompanije u trajanju od 12 mjeseci.

Na ovaj način, u cilju pružanja kontinuirane podrške obrazovanju i stručnom usavršavanju, Global Ispat Koksna Industrija nastavlja provoditi mjeru koja mladim ljudima bez radnog iskustva omogućava da steknu praktično znanje u zanimanjima za koja su se obrazovali.

Podsjećamo, putem sličnog programa naša kompanija je prethodnih godina usavršila i osposobila 57 mladih osoba, te s ponosom ističemo da su mnogi od njih, nakon obavljene stručne edukacije, zasnovali radni odnos upravo u našoj kompaniji.

Praksom koju gajimo svoje bogato iskustvo i znanje želimo prenijeti na mlađe naraštaje istovremeno potičući inovativnost i primjenu tradicionalnih, ali i modernih tehnologija koje se u GIKIL-u praktikuju. Uvođenjem mladih u ovakav način obrazovanja za rad, GIKIL želi učiniti dodatan iskorak prema savremenom, otvorenom i društveno-odgovornom poslovanju.

Poziv se upućuje mladima sa završenom visokom stručnom spremom, inženjerskog kadra, koji ispunjavaju sljedeće uslove:

-završen tehnološki fakultet, smjer hemijsko inženjerstvo, najmanje 180 odnosno 240 ECTS bodova – 6 (šest) izvršilaca,
– završen mašinski fakultet, smjer energetsko mašinstvo, najmanje 180 odnosno 240 ECTS bodova – 1 (jedan) izvršilac,
– završen mašinski fakultet, smjer proizvodno mašinstvo, najmanje 180 odnosno 240 ECTS bodova – 1 (jedan) izvršilac,
– poznavanje rada na računaru,
– poznavanje engleskog jezika.

Javni poziv je otvoren je do 27.4.2017.godine, a svi zainteresirani prijaviti se mogu lično, e-mailom na adresu: [email protected] ili putem pošte na adresu: „Global Ispat Koksna Industrija“ d.o.o. Lukavac, Željeznička br. 1 75300 Lukavac, s naznakom „Za javni poziv“.

Komentari