Vesele boje i prelijep enterijer momentalno će vam popraviti raspoloženje, a kada probate kulinarske specijalitete, restoran „Jezero“ naći će se u samom vrhu vaših omiljenih restorana. 

Restoran se nalazi na obali jezera Modrac, u sklopu Hotela „Senad od Bosne“. Gostima će pružiti idealno mjesto za romantičnu večeru sa dragom osobom, za ručak sa prijateljima ili poslovnim partnerima gdje vas buka neće ometati u druženju i razgovorima.

Uz prostran urbani enterijer, restoran je utopljen sa detaljima od drveta i kombinacijom savršenog ozvučenja i moderne rasvete koja upotpunjuje cjelokupan utisak.

Restoran raspolaže sa oko 120 dinamično raspoređenih sjedećih mjesta .

Od narednog proljeća restoran će posjedovati i ljetnu baštu, sa divnim pogledom na vodenu površinu jezera Modrac. Vrhunski kuhari sa velikom pažnjom i ljubavlju biće zaduženi za gastronomsku ponudu restorana iz kojeg će se posebno izdvajati jela pripremana u posebnoj pećnici na drveni ugalj. Ljubazno osoblje restorana „Jezero“ tu je da ispuni svaku želju gostiju, a bogat meni i karta pića sigurno će upotpuniti ugođaj i boravak.

Komentari