Bajro Bačić - Foto: Ermin Ribić
Bajro Bačić - Foto: Ermin Ribić

Nakon što je Alija Karić podnio ostavku na mjesto predsjednika Upravnog odbora FK Radnički Lukavac, na redovnoj sjednici UO održanoj danas u prostorijama kluba izabran je novi predsjednik – Bajro Baćić

“Poštovani članovi UO FK Radnički Lukavac, zbog zdravstvenih problema i problema oko usklađivanja svog vremena sa potrebama kluba, a sve u dogovoru sa članova svoje porodice podnosim ostavku na mjesto predsjednika UO.
Ja i dalje ostajem član Upravnog odbora, nastavljam pomagati i raditi, ali sa manjim obimom i u skladu sa vremenom i obavezama na poslu.” napisao je Alije Karić.

Novim predsjednikom UO imenovan je Bajro Baćić, koji je dobro poznat lukavačkoj javnosti i koji će zajedno sa ostalim članovima uprave raditi u cilju opstanka FK Radnički u društvu prvoligaša.

Podsjećamo, Radnički je protekli vikend na Jošiku savladao FK Budućnost rezultatom 2-1, a već naredni vikend fudbaleri Radničkog gostuju u Orašju gdje će odmjeriti snage protiv ekipe HNK Orašje koja je protekli vikend nesretno poražena u Gračanici od NK Bratstvo golom u sudijskoj nadoklandi.

Komentari