Svaki bitan moment kao da se nije desio ako se na neki način nije i dokumentovao. Vjenčanje, proslave rođendana i nama važnih datuma, najbolje su ispričane priče kroz foto albume.

Mnogi se odlučuju za ovu naizgled jednostavnu profesiju, bez poznavanja suštine, ozbljnosti i odgovornosti ovog zanimanja.

Eldin Moranjačkić iz Lukavca, najbolji je primjer ozbiljnog i profesionalnog fotografa. Ovim zanimanjem se bavi od 2014. godine, a već posjeduje bogato iskustvo dokumentovanja važnih momenata u životu svakog čovjeka. Njegova profesionalnost i odgovorno pristupanje svakom zadatku, odraz je  kreativnosti koju posjeduje.

Fotografija je moja strast. U početku sam ovo shvatao kao hobi, međutim to je preraslo u ogromnu ljubav, strast i želju za stalnim profesionalnim usavršavanjem. Slobodno vrijeme sam koristio za učenje. U svemu sam uvijek imao podršku djevojke, koja također ima profesionalnu opremu i voli fotografisanje, priča fotograf Moranjačkić.

Šta motiviše jednog fotografa, u čemu pronalazi inspiraciju- dvojba je onih koji nikada nisu pokušali fotkati. Međutim, Eldin svoju inspiraciju pronalazi u svemu. Ono što okom kroz objektiv vidi, priča je za sebe.

Mladi fotograf Eldin, najveću fotografsku strast pokazuje prema prirodnim čarima, fotografisanju vjenčanja, proslava, zabava,kao i modnih fotografija.

Fotografisanje vjenčanja nije ni malo jednostavno. Potrebno je mnogo  iskustva i vještine, jer pojedini momenti i detalji se mogu fotografisati samo jednom.

Ovaj profesionalac u dosadašnjem iskustvu, prihvatao je i uspješno radio, ni malo jednostavne fotografske zadatke.

-Mlad sam i još uvijek gradim svoju profesionalnu karijeru. Gledajući dosadašnje radove i reakcije klijenata, idem pravim putem. Iza mog dosadašnjeg rada, stoji nekoliko profesionalnih photoshootinga. Jedan od njih je fotografisanje modela u butiku “Imani made in BiH”, kaže fotograf Eldin.

Pored navedenog, Eldin je za kratko vrijeme privukao pažnju političkih subjekata za fotografisanje u svrhu političkog marketinga, kao i za web stranice i promocije. To govori o kvaliteti odrađenog posla i zadovoljnim korisnicima fotografskih usluga. Ko god je vidio savršenstvo koje prođe kroz njegov objektiv, ne zaboravlja za svaki novi photoshooting tražiti usluge ovog mladog kreativca.

Ukoliko uskoro obilježavate neki bitan datum, ili pak želite profesionalni photoshooting, E.M Photography je pravi profil profesionalnog fotografa za vas. Kontaktirati ga možete putem fb stranice, ili na kontakt telefon: 062/ 310 – 137.

Ne okolišavajte, rezervišite termin na vrijeme!

Komentari