OO DF Lukavac BiH uputila je saopštenje za javnost koje u cjelosti prenosimo u nastavku:

Opštinska organizacija Demokratske fronte Lukavac je u prethodne četiri godine radila samo u interesu građana opštine Lukavac. Podržavali smo rad opštinskog načelnika Edina Delića u svim situacijama za koje smo procijenili da su dobre za stanovnike naše Opštine.

 

Vijećnici Demokratske Fronte u prethodnom sazivu Opštinskog Vijeća u protekle četiri godine, kao Klub vijećnika, su predložili najveći broj inicijativa, od kojih je jedan dio do sada realizovan, a preostali dio, proširen novim inicijativama, realizovati ćemo u narednom periodu, uz podršku Načelnika.

Obzirom na to da je Dr. Edin Delić zvanično bio kandidovan i ispred Demokratske fronte Lukavac za načelnika Opštine na posljednjim lokalnim izborima, možemo konstatovati da smo ostvarili odličan rezultat kada je u pitanju naš kandidat za načelnika.

Kada su u pitanju izbori za Opštinsko vijeće vođena je relativno ograničena kampanja u skladu sa epidemiološkom situacijom, te smatramo da je ostvaren rezultat sa dva vijećnika zadovoljavajući.

Ovom prilikom, svim našim sugrađanima se zahvaljujemo na podršci, a posebno našim biračima, te sve zajedno pozivamo da nam se pridruže u poboljšanju životnih uslova na našoj Opštini.

U protekle četiri godine stanovnici Općine Lukavca bili su svjedoci
provođenja pogrešne politike, koja je bila usmjerena prema sve mu, osim prema koristi naših građana.

Cilj OO DF Lukavac i našeg načelnika Delića je promijeniti način vođenja politike u Opštinskom vijeću Lukavac, te doći do vidljivih rezultata u što kraćem roku.

S time u vezi, Predsjedništvo OO DF Lukavac na sjednici održanoj dana 04.12.2020. donijelo je Odluku o nastavku saradnje i davanju podrške izabranom načelniku opštine Lukavac gospodinu Edinu Deliću.

Kao i u prethodnom periodu, vijećnici OO DF Lukavac će raditi isključivo u interesu građana Opštine Lukavac, bez koaliranja sa drugim političkim subjektima koji participiraju u OV Lukavac.

Komentari