Plesna škola “Čarolija” iz Lukavca sa svojim članicama nastupila je proteklog vikenda na “3. Sarajevo Dance Festivalu 2016”, koji je u organizaciji PK “Astorija” održan u dvorani “Ramiz Salčin” na Mojmilu.

Najveći plesni festival u Bosni i Hercegovini je tokom dva dana okupio veliki broj takmičara u latino/američkim i modernim plesovima.

Plesna škola ” Čarolija” iz Lukavca je pored mnogobrojnih klubova i škola iz zemlje i inostranstva nastupila u disciplini školske djece u kategorijama od najmlađe Ciciban do kategorije Juniori 1. Prikazanim nastupima takmičarki ali i osvojenim medaljama zadovoljne su i trenerice Ohranović:

” Naše takmičarke su na ovom festivalu nastupale solo i u parovima a mi kao trenerice smo prezadovoljne kako samim nastupima tako naravno i osvojenim medaljama i diplomama. Naravno da očekujemo da ovo takmičenje bude motiv više za sve učesnice naše škole plesa, te da svakim danom sve više napreduju i da na narednim takmičenjima daju još bolje rezultate” – poručile su Irma i Mirna Ohranović, trenerice u PŠ “Čarolija”.

Mlade plesačice iz Lukavca koje su nastupile na 3. Sarajevo Dance Festivalu 2016:

Ema Begić, Karla Tomić, Amina Imamović, Jasmina Imamović, Amna Bandić, Ema Imamović, Nadia Ćatić, Hena Imamović, Asja Imamović, Maida Kardašević, Amila Agić, Elma Kišić, Edina Agić, Asja Mujezinović, Belma Burgić, Nerma Džindić, Merjema Kišić, Lejla Imamović, Tajra Nezirović, Arabela Softić, Ehlimana Arapčić, Nejra Hamzić, Ajla Salihović, Nejra Hodžić, Sara Šubić i Emina Čičkušić.

db

 

Komentari