Tipično erektivno reagovanje na prvu loptu funkcioniše po principu; knjizi po koricama, čovjeku po odijelu i automobilu po onome šta je ispod haube. S treće strane, zanemaruju se prave vrijednosti, a kada pričamo o njima, one su svuda oko nas i samo se trebamo povezati sa njima na neki nama čudnovat način.

Ne pričamo o magiji, već naprotiv o stvaranju magije.

U našim parazitskim životima na planeti sa fotosintezom, previše vremena trošimo na očekivanja, osobe, situacije  koje ne zaslužuju našu pažnju, dok istovremeno zanemarujemo očigledno, odnosno ono što je, i u svim našim nastojanjima, uvijek bilo tu.

Uporedo što automobil može biti objekat u koji odlučimo da usadimo i pobudimo mu dušu, on može biti i naš hobi, zanimacija koja ispunjava.

Žut, u ovom, slučaju, kao neko od Jesenjinovih kučića koje je sada reinkarniralo u neživo biće na četiri točka.

#ablendovanje je način da svi počnemo ablendovati i na zanimljiviji način od onoga kada želimo „mimizirati“ na momke u plavom par kilometara iza nas osobi za upravljačem sa kojom se mimoilazimo.

Bilo šta, a u ovom slučaju automobil, u čemu prođemo neka posebna iskustva, može postati komad željeza, lima, žice, stakla, gume i plastike, ali može to biti i obelisk,  spona Mister Noa i pajpera, Arhimeda i poluge, puža i kućice.

Volkswagen Golf TAS iz 1981. u prvoj epizodi #ablendovanja, je živahan starac od trideset i sedam godina. Totalno je reinkarniran od svoje prvobitne TAS verzije, pa sada njegove organe čini motor iz Golf serije 2, mjenjač iz serije polo 3, Audi sjedišta, prednja Angel Eyes Led svjetla, retro branici, stop svjetla Africa Edition te mnoge druge stvari i stinice koje ga transformišu u postojeću verziju.

S obzirom na trenutačne standarde, ali i gurmanska nepca konzumatora socijalnih mreža video je produciran u najmanjoj mogućoj dužini trajanja, kako bi se mogao prikazati sadržaj, a da to ne bude „dugometraža“.

Ablendujte za kontinuitet #ablendovanja.

Komentari