Gradski i prigradski saobraćaj d.d Tuzla, obavještava korisnike usluga da će od novembra tekuće godine smanjiti cijene mjesečenih karata na liniji broj 9, Tuzla-Lukavac-Puračić, za sve kategorije putnika.

Sve informacije o novim cijenama možete saznati na našem cjenovniku kao i o cijenama mjesečnih karti za linije Jaruške-Prokosovići-Lukavac, Dublje-Prokosovići-Lukavac i Gnojnica-Devetak-Koksara-Lukavac.

Zahtjeve za izradu mjesečnih Bus kartica putnici mogu dobiti kod vozača na pomenutim linijama ili na Autobuskoj stanici Lukavac. Također putnici mogu popuniti web zahtjev koji se nalazi na starnici www.gipstk.com  i svoje izrađene Bus kartice mogu preuzeti na Autobuskoj stanici Lukavac.

Podsjećamo putnike da za plaćanje pojedinačne vožnje mogu koristiti vrijednosnu Bus karticu, a od 1. novembra 2017. godine upotrebom vrijednosne Bus kartice ostvaruju popust od 30% na cijenu vožnje za izabranu relaciju.

Vrijednosna Bus kartica je besplatana, a minimalni iznos dopune je 2,00 KM.

Vrijednosne i mjesečne Bus kartice putnici mogu dopuniti na prodajnim mjestima GiPS-a i na kioscima iNovina te na Autobuskoj stanici u Lukavcu.

Komentari